ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.
  ελληνικά  
Συνταγές
7. ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου, ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 ½ ποτήρια νερό, φρυγανιά τριμμένη, αλάτι-πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε τις φτερούγες και αφαιρούμε το τελευταίο από τα τρία μέρη τους. Τις νεροβράζουμε με λίγο αλάτι, για 15΄ λεπτά και τις στραγγίζουμε. Ετοιμάζουμε κουρκούτι με το αλεύρι και το νερό και του βάζουμε και λίγο αλάτι (ή προαιρετικά τυρί τριμμένο). Τις αλατοπιπερώνουμε, τις βουτάμε στο κουρκούτι και έπειτα στη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε σε κατσαρολάκι με αρκετό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
επιστροφή...
 
  Created by
Optimedia